tel. +48 22 606 36 00 ibprs@ibprs.pl
  • English

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 74 nr 3-4

 

SPIS TREŚCI

 

Makro- i mikroelementy oraz pierwiastki toksyczne w preparatach witaminowo-mineralnych dostępnych na rynku krajowym
Jędrzejczak R., Ręczajska W., Popowska M.
Rozdział I

Technologia uzyskiwania stałej ilości i jakości biogazu w procesie fermentacji metanowej scieków cukrowniczych podczas całej kampanii buraczanej
Połeć B., Baryga A., Wołyńska W.
Rozdział II

Efekty wdrożenia nawożenia plantacji buraków cukrowych pofermentem z biogazowni odpadów cukrowniczych
Baryga A., Połeć B.
Rozdział III

Związki genotoksyczne występujące w żywności
Blejwas I.
Rozdział IV

Kwas taninowy – składnik prozdrowotny czy antyodżywczy?
Golonko A., Świsłocka R., Kalinowska M., Lewandowski W.
Rozdział V

Informacje dla autorów
Czytaj

Redakcja
Czytaj

Recenzenci
Czytaj