Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 74 nr 3-4
SPIS TREŚCI
Makro- i mikroelementy oraz pierwiastki toksyczne w preparatach witaminowo-mineralnych dostępnych na rynku krajowym
Jędrzejczak R., Ręczajska W., Popowska M.
Rozdział I
Technologia uzyskiwania stałej ilości i jakości biogazu w procesie fermentacji metanowej scieków cukrowniczych podczas całej kampanii buraczanej
Połeć B., Baryga A., Wołyńska W.
Rozdział II
Efekty wdrożenia nawożenia plantacji buraków cukrowych pofermentem z biogazowni odpadów cukrowniczych
Baryga A., Połeć B.
Rozdział III
Związki genotoksyczne występujące w żywności
Blejwas I.
Rozdział IV
Kwas taninowy – składnik prozdrowotny czy antyodżywczy?
Golonko A., Świsłocka R., Kalinowska M., Lewandowski W.
Rozdział V
Informacje dla autorów
Czytaj
Redakcja
Czytaj
Recenzenci
Czytaj