tel. +48 22 606 36 00 ibprs@ibprs.pl
  • English

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy

 

zatrudni osobę na stanowisko

K I E R O W N I K A

Pracowni Badania Jakości Fizykochemicznej i Sensorycznej
w Zakładzie Technologii Przetworów Owocowych i Warzywnych

 Opis stanowiska:

  • Organizacja i kierowanie działalnością w pracowni
  • Inicjowanie i realizacja prac badawczych
  • Organizacja i nadzór nad realizacją zleceń dla klientów zewnętrznych
  • Opracowywanie, walidacja oraz weryfikacja i wdrażanie metod badawczych
  • Opracowywanie i interpretacja wyników badań
  • Nadzór nad systemem zarządzania funkcjonującym w pracowni

 Oczekiwania:

  • wykształcenie wyższe, w kierunku związanym z technologią i analityką żywności
  • wiedza z zakresu technologii i analityki przetworów owocowych i warzywnych,
  • korzystne doświadczenie w pracy w laboratorium akredytowanym zgodnie z PN-EN ISO/IEC 17025
  • umiejętność rozwiązywania problemów badawczych
  • dobra organizacja pracy
  • umiejętność kierowania zasobami ludzkimi – mile widziane doświadczenie
  • zaangażowanie, rzetelność i dokładność w wykonywaniu zadań
  • umiejętność pracy w zespole
  • znajomości języka angielskiego

Oferujemy:

  • umowę o pracę
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • dobrą lokalizację
  • rozwój, szkolenia
  • ubezpieczenie grupowe

Kontakt:

Dział Spraw Pracowniczych IBPRS
tel. +48 22 606 36 87
fax. +48 22 849 04 26
kadry@ibprs.pl