tel. +48 22 606 36 00 ibprs@ibprs.pl
  • English

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy
Zakład Technologii Przetworów Owocowych i Warzywnych

zatrudni osobę na stanowisko

TECHNOLOG / ANALITYK

 

Opis stanowiska:

  • wykonywanie badań produktów rolno-spożywczych w laboratorium akredytowanym,
  • przyjmowanie i przygotowywanie próbek do badań,
  • prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem zarządzania w IBPRS-PIB,
  • przygotowanie zestawień i raportów

 

Wymagania:

  • wykształcenie wyższe w kierunku związanym z technologią/analizą żywności
  • umiejętność pracy w zespole,
  • dobra organizacja pracy własnej,
  • odpowiedzialność, sumienność, silna motywacja do pracy,
  • komunikatywność i otwartość na kontakty z ludźmi,
  • znajomość obsługi komputera (Word, Excel),
  • mile widziane doświadczenie w pracy laboratoryjnej oraz chęć rozwoju

 

Oferujemy:

  • umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy,
  • ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny,
  • dofinansowanie kosztów wypoczynku,
  • stałe godziny pracy,
  • przyjazną atmosferę pracy,
  • dobrą lokalizację,
  • możliwość rozwoju, szkolenia

 

Kontakt:

Podanie wraz z CV (zawierającym dołączoną klauzulę o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych na potrzeby rekrutacji), proszę złożyć do dnia 31.07.2021 r. na podany poniżej adres:
Zakład Technologii  Przetworów Owocowych i Warzywnych IBPRS-PIB
mgr inż. Dorota Michałowska – kierownik Pracowni Piwa i Słodu
tel. 22 606 36 23, dorota.michalowska@ibprs.pl

 

Wymagane dokumenty:

Oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych w celu przeprowadzenia rekrutacji

 

Osoby, których oferty zostaną pozytywnie rozpatrzone, będą powiadomione o terminie rozmowy kwalifikacyjnej

Osoby, których oferty zostaną rozpatrzone negatywnie, nie będą o tym informowane, a oferty zostaną komisyjnie zniszczone nie później niż po miesiącu od zakończenia postępowania rekrutacyjnego.