tel. (+48 22) 606 36 00 ibprs@ibprs.pl

Archiwum

PNiTPRS 2017 nr 4

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 72 nr 4. W numerze: Wpływ metody obróbki cieplnej na zawartość podstawowych składników chemicznych w wybranych mięśniach wieprzowych; Wpływ wilgotności mieszanek na właściwości i teksturę eksrudatów kukurydzianych wzbogaconych w wytłoki lniane; Badania przechowalnicze liofilizatów szczepów bakterii fermentacji mlekowej stosowanych w produkcji biopreparatów do kiszenia pasz i probiotyków dla zwierząt. Część 2.

PNiTPRS 2018 nr 1

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 73 nr 1. W numerze m.in: 1. Ocena przydatności technologii wysokociśnieniowej do konserwowania mięsa. Studium przypadku; 2. Wpływ bakterii Lactobacillus plantarum oraz Lactobacillus rhamnosus na wyniki produkcyjne i parametry rzeźne kurcząt brojlerów. Cz. I; 3. Skropliny z produkcji koncentratu pomidorowego jako źródło związków zapachowych; 4. Bezpieczeństwo żywności w Unii Europejskiej na przykładzie mięsa i przetworów mięsnych

PNiTPRS 2017 nr 3

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 72 nr 3

PNiTPRS 2017 nr 2

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 72 nr 2

PNiTPRS 2017 nr 1

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 72 nr 1

PNiTPRS 2016 nr 4

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 71 nr 4

PNiTPRS 2016 nr 3

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 71 nr 3

PNiTPRS 2016 nr 2

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 71 nr 2

PNiTPRS 2016 nr 1

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 71 nr 1