tel. +48 22 606 36 00 ibprs@ibprs.pl
  • English

 

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy

Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu przy ul. Jubilerskiej 4

zatrudni osobę na stanowisko:

SPECJALISTY LABORANTA

 

Opis stanowiska:

  • praca w akredytowanym Laboratorium Badania Żywności
  • Wykonywanie analiz fizykochemicznych w żywności metodami miareczkowymi, wagowymi, spektrofotometrycznymi m. im. woda, białko, tłuszcz, kolagen, chlorki.
  • Wypełnianie bieżącej dokumentacji systemu zarządzania
  • Obsługa urządzeń laboratoryjnych
  • udział w utrzymywaniu oraz ciągłym doskonaleniu skuteczności systemu zarządzania zgodnego z normą PN-EN ISO/IEC 17025

 

Oczekiwania:

  • wykształcenie wyższe, w kierunku związanym z analiza żywności, technologią żywności, biologią, biotechnologią, inżynierią lub chemią żywności,
  • obsługa komputera, dobra znajomość obsługi pakietu Ms Office
  • dobra organizacja pracy własnej,
  • odpowiedzialność,
  • zaangażowanie, rzetelność i dokładność w wykonywaniu zadań,
  • systematyczność,
  • umiejętność pracy w zespole,

 

 Oferujemy:

  • umowę o pracę
  • stabilną pracę 8-16
  • rozwój, szkolenia
  • ubezpieczenie grupowe

 

Wykaz wymaganych dokumentów:

  1. Przebieg pracy zawodowej (c.v.).
  2. List motywacyjny

 

Kontakt:

Podanie wraz z CV (zawierającym dołączoną klauzulę o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych na potrzeby rekrutacji), proszę złożyć na podany poniżej adres e-mail urszula.siekierko@ibprs.pl

 

 Wymagane dokumenty:

  • oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych w celu przeprowadzenia rekrutacji.

 

Osoby, których oferty zostaną pozytywnie rozpatrzone, będą powiadomione o terminie rozmowy kwalifikacyjnej.
Osoby, których oferty zostaną rozpatrzone negatywnie, nie będą o tym informowane, a oferty zostaną komisyjnie zniszczone nie później niż po miesiącu od zakończenia postępowania rekrutacyjnego.