Zaproszenie na Bezpłatne Szkolenie dla pracowników jednostek doradztwa rolniczego i rolników zajmujących się lub planujących produkcję żywności w gospodarstwach rolnych – KSOW 2019
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w ramach operacji pt.: „Produkcja bezpiecznej zdrowotnie żywności w gospodarstwach rolniczych w aspekcie rozwoju rolniczego handlu detalicznego” do realizacji w ramach Planu Operacyjnego KSOW na lata 2018-2019 organizuje bezpłatne szkolenie (bez kosztów dojazdu) dla pracowników jednostek doradztwa rolniczego i rolników zajmujących się lub planujących produkcję żywności w gospodarstwach rolnych.
Pierwsze szkolenie odbyło się w dniach 03-04.07.2019 r., natomiast kolejne szkolenie zostanie przeprowadzone w Warszawie w dniach 18-19.09.2019 r., liczba osób ograniczona na każdy termin.
Szkolenie zaplanowane jest dla pracowników jednostek doradztwa rolniczego i rolników zajmujących się lub planujących produkcję żywności w gospodarstwach rolnych, z ośrodków na terenie całej Polski.
W związku z powyższym prosimy o delegowanie pracowników jednostek doradztwa rolniczego i rolników zajmujących się lub planujących produkcję żywności w gospodarstwach rolnych z zakresu przetwórstwa i dystrybucji wyprodukowanej żywności na szkolenie. O uczestnictwie w szkoleniu decyduje kolejność zgłoszeń.
Podczas szkolenia zostaną przedstawione najważniejsze problemy bezpieczeństwa i rozwoju produkcji żywości przetworzonej oraz jej dystrybucji przez rolników w aspekcie rozwoju rolniczego handlu detalicznego. Wykłady i warsztaty będą prowadzone przez pracowników naukowych IBPRS.
Informacja o planowanym szkoleniu w podanych terminach jest zamieszczona również na stronie internetowej IBPRS.
Poniżej załączamy pismo przewodnie wraz z załącznikami: ramowy program oraz kartę uczestnictwa w szkoleniu, którą prosimy pilnie odesłać na adres IBPRS z dopiskiem szkolenie_KSOW_2019 lub drogą mailową na adres e-mail justyna.ruszczak@ibprs.pl. Oryginał zgłoszenia przy wysłaniu pocztą elektroniczną prosimy przekazać podczas szkolenia.
Serdecznie zapraszamy.