Uprzejmie informujemy, że w związku z obecną sytuacją epidemiologiczną w Polsce
53. DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO,
które miały się odbyć 26 listopada 2020 roku w Warszawie
zostają przełożone.
Poinformujemy Państwa o nowym terminie wydarzenia. Przypominamy również, że od 14 maja 2020 roku dostępne są do pobrania wyniki badań chemicznych produktów mięsnych zgłoszonych przez Państwa do 53. Konkursu „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym”.
Oficjalne ogłoszenie wyników Konkursu odbędzie się przy okazji organizacji najbliższych DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO. W celu uzyskania informacji prosimy o kontakt
tel. 22 509-70-29 lub 509-70-17, fax. 22 610-23-66
e-mail: aneta.kern@ibprs.pl lub piotr.szymanski@ibprs.pl .
Życzymy Państwu zdrowia i wytrwałości w tym trudnym okresie.
Dr inż. Piotr Szymański
Kierownik Zakładu Technologii Mięsa i Tłuszczu
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
im. prof. Wacława Dąbrowskiego