tel. +48 22 606 36 00 ibprs@ibprs.pl
  • English

Seminaria Instytutowe

Szanowni Państwo

Mając na uwadze bezpieczeństwo naszych pracowników, a także zewnętrznych uczestników organizowanych seminariów oraz trudny do przewidzenia rozwój sytuacji związanej z szerzeniem się zachorowań związanych z koronawirusem uprzejmie informujemy, że planowane seminaria zostają czasowo zawieszone. Nowe terminy zostaną ustalone po ustąpieniu zagrożenia epidemiologicznego.

Seminaria będą odbywać się we wtorki o godz. 9:00 w Sali A.
Seminaria ZMT będą odbywać się o godz. 9:30.
Seminaria ZJ i ZT będą odbywać się o godz. 11:00.

Obecność pracowników naukowych na seminariach jest obowiązkowa!

 

 

Lp.TerminZakładAutorTemat
1.28.01.2020KJmgr inż. Anna NurekPrzegląd zarządzenia wg wymagań normy PN-EN ISO/IEC 17025:2018-02
2.04.02.2020ZTdr inż. Joanna MarkowskaRacjonalne wykorzystanie mrożonego wysortu warzywnego
3.04.02.2020ZTdr inż. Magdalena Wróbel-JędrzejewskaPomiar śladu węglowego w zakładzie produkcyjnym
4.18.02.2020KJmgr inż. Anna NurekZmiany w dokumentacji systemu zarządzania IBPRS (AB 452)
5.24.03.2020KJmgr inż. Anna NurekAudity wewnętrzne wg wymagań normy PN-EN ISO/IEC 17025:2018-02 (głównie dla auditorów wewnętrznych)
6.28.04.2020ZAmgr inż. Olga ŚwiderAminy biogenne w fermentowanych warzywach
7.02.06.2020ZMmgr Marzena PołaskaZanieczyszczenie żywności lotnymi metabolitami grzybów strzępkowych
8.03.11.2020ZJdr inż. Magdalena GajewskaBadanie cech jakościowych serów farmerskich produkowanych metodą tradycyjną
9.10.11.2020ZMTdr hab. inż. Stanislaw Ptasznik, prof. IBPRSMargaryna – produkcja, jakość, prawda i mity
10.17.11.2020KJmgr inż. Anna NurekWażniejsze informacje dotyczące oceny PCA przeprowadzonej w 2020 r. w odniesieniu do Certyfikatu Akredytacji Nr AB 452
11.24.11.2020ZFdr inż. Renata ChoińskaFermentacja mlekowa a aktywność przeciwutleniająca buraków ćwikłowych