tel. +48 22 606 36 00 ibprs@ibprs.pl
  • English

53. DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO

Uprzejmie informujemy, że w związku z obecną sytuacją epidemiologiczną w Polsce i na świecie 53. DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO oraz sympozjum Naukowo-Techniczne pt. „Postęp w Technologii Mięsa. Nauka – Praktyce”, które miały się odbyć 14 maja br. planujemy zorganizować
26 listopada 2020 roku, w Warszawie tradycyjnie przy ul. Czackiego 3/5 w Domu Technika NOT, III piętro.

Podczas 53. DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO ogłoszone zostaną wyniki 53. Konkursu „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” WIOSNA 2020, którego oceny sensoryczne odbyły się w Zakładzie Technologii Mięsa i Tłuszczu IBPRS w Warszawie w dniach 5-6 marca 2020 roku.

Biorąc pod uwagę dynamiczny rozwój wydarzeń w Polsce poinformujemy Państwa o ewentualnych zmianach zaplanowanego terminu wydarzenia.

Życzymy Państwu zdrowia i wytrwałości w tym trudnym okresie.

Dr inż. Piotr Szymański
Kierownik Zakładu Technologii Mięsa i Tłuszczu
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
im. prof. Wacława Dąbrowskiego