Postępowania doktorskie:
mgr inż. Urszula Trych
Tytuł rozprawy doktorskiej:
„Wpływ wysokich ciśnień na biodostępność antyoksydantów owoców i warzyw”
dziedzina: dziedzina nauk rolniczych, dyscyplina naukowa: technologia żywności i żywienia
Promotor: Dr hab. inż. Krystian Marszałek, prof. IBPRS-PIB
Promotor pomocniczy: Dr inż. Magdalena Buniowska-Olejnik
Recenzenci:
Prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło – Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Dr hab. Joanna Kobus-Cisowska, prof. UPP – Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
- Streszczenie pracy doktorskiej [do pobrania]
- Rozprawa doktorska mgr inż. Urszuli Trych [do pobrania]
- Recenzja 1_prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło [do pobrania]
- Recenzja 2_dr hab. Joanna Kobus-Cisowska [do pobrania]
- Ogłoszenie o obronie [link]
- Uchwała Komisji