tel. +48 22 606 36 00 ibprs@ibprs.pl
  • English

Ogłoszenie o obronie: mgr inż. Bartłomieja Ruda

 Ogłoszenie Rady Naukowej Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowego Instytutu Badawczego w Warszawie
o publicznej dyskusji nad rozprawą doktorską mgr inż. Bartłomieja Ruda.

Temat rozprawy doktorskiej:

„Wpływ optymalizacji procesu wędzenia tradycyjnego na poziom WWA oraz jakość sensoryczną i mikrobiologiczną produktu mięsnego”

W dniu 17.12.2024 roku o godz. 11:00 w Auli A Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowego Instytutu Badawczego w Warszawie, ul. Rakowiecka  36 odbędzie się publiczna dyskusja nad rozprawą doktorską mgr inż. Bartłomieja Ruda.

Dziedzina Nauki: dziedzina nauk rolniczych
Dyscyplina naukowa: technologia żywności i żywienia
Promotor: prof. dr hab. inż. Zbigniew Dolatowski
Promotor pomocniczy: dr inż. Piotr Szymański, IBPRS-PIB

Recenzenci:
1. Prof. dr hab. Mirosław Słowiński – SGGW w Warszawie, Instytut Nauk o Żywności
2. Prof. dr hab. Krzysztof Kwiatek – Instytut Weterynaryjny PIB w Puławach

Streszczenie rozprawy doktorskiej oraz rozprawa doktorska znajdują się do wglądu w Bibliotece IBPRS-PIB w Warszawie, ul Rakowiecka 36 oraz na stronie internetowej Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowego Instytutu Badawczego w Warszawie [do pobrania].