Ogłoszenie o obronie: mgr inż. Bartłomieja Ruda
Ogłoszenie Rady Naukowej Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowego Instytutu Badawczego w Warszawie
o publicznej dyskusji nad rozprawą doktorską mgr inż. Bartłomieja Ruda.
Temat rozprawy doktorskiej:
„Wpływ optymalizacji procesu wędzenia tradycyjnego na poziom WWA oraz jakość sensoryczną i mikrobiologiczną produktu mięsnego”
W dniu 17.12.2024 roku o godz. 11:00 w Auli A Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowego Instytutu Badawczego w Warszawie, ul. Rakowiecka 36 odbędzie się publiczna dyskusja nad rozprawą doktorską mgr inż. Bartłomieja Ruda.
Dziedzina Nauki: dziedzina nauk rolniczych
Dyscyplina naukowa: technologia żywności i żywienia
Promotor: prof. dr hab. inż. Zbigniew Dolatowski
Promotor pomocniczy: dr inż. Piotr Szymański, IBPRS-PIB
Recenzenci:
1. Prof. dr hab. Mirosław Słowiński – SGGW w Warszawie, Instytut Nauk o Żywności
2. Prof. dr hab. Krzysztof Kwiatek – Instytut Weterynaryjny PIB w Puławach
Streszczenie rozprawy doktorskiej oraz rozprawa doktorska znajdują się do wglądu w Bibliotece IBPRS-PIB w Warszawie, ul Rakowiecka 36 oraz na stronie internetowej Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowego Instytutu Badawczego w Warszawie [do pobrania].