W dniu 17.12.2020 roku o godz. 12.00 w auli A
Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie, ul. Rakowiecka 36
odbędzie się publiczna dyskusja nad rozprawą doktorską
mgr Zuzanny Małyszek
na temat:
Wpływ struktury molekularnej spożywczych skrobi modyfikowanych chemicznie na oddziaływania biopolimer-woda
Dziedzina Nauki: Dziedzina Nauk Rolniczych
Dyscyplina naukowa: Technologia Żywności i Żywienia
Promotor:
dr hab. Hanna Maria Baranowska prof. UPP
Katedra Fizyki i Biofizyki
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Promotor pomocniczy:
dr hab. inż. Joanna Le Thanh-Blicharz
Zakład Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie
Recenzenci:
prof. dr hab. inż. Marek Sikora
Wydział Technologii Żywności
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
dr hab. inż. Małgorzata Kowalska, prof. UTH
Wydział Inżynierii Chemicznej i Towaroznawstwa
Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny w Radomiu
Rozprawa doktorska znajduje się do wglądu w Bibliotece IBPRS w Warszawie, ul Rakowiecka 36.
Streszczenie rozprawy doktorskiej zamieszczono na stronie internetowej Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie: [ pobierz plik .pdf ]