Ogłoszenie Rady Naukowej Instytutu Biotechnologii Przemysłu
Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowego instytutu Badawczego w Warszawie
O publicznej dyskusji nad rozprawą doktorską
mgr inż. Barbary Noszka
Temat rozprawy:
Zastosowanie wybranych tłuszczów egzotycznych w produktach typu emulsji W/O o podwyższonej wartości żywieniowej
W dniu 14.10.2021 roku o godz. 9:30 w auli A Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowego Instytutu Badawczego w Warszawie,
ul. Rakowiecka 36 odbędzie się publiczna dyskusja nad rozprawą doktorską
mgr inż. Barbary Noszka
na temat:
Zastosowanie wybranych tłuszczów egzotycznych w produktach typu emulsji W/O o podwyższonej wartości żywieniowej
Dziedzina Nauki: Dziedzina Nauk Rolniczych
Dyscyplina naukowa: Technologia Żywności i Żywienia
Promotor: dr hab. inż. Stanisław Ptasznik, prof. IBPRS
Recenzenci:
Prof. dr hab. inż. Józef Korczak – profesor emerytowany, Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Prof. dr hab. inż. Agnieszka Kita – Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Rozprawa doktorska znajduje się do wglądu w Bibliotece IBPRS-PIB w Warszawie, ul Rakowiecka 36.
1. Streszczenie pracy doktorskiej [ do pobrania ].
2. Recenzja 1 – prof. dr hab. Agnieszka Kita [ do pobrania ].
3. Recenzja 2 – prof. dr hab. Józef Korczak [ do pobrania ].