Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy
Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu ul. Jubilerska 4 w Warszawie
Laboratorium Badania Żywności w Pracowni Analiz Instrumentalnych
zatrudni osobę na stanowisko
PRACOWNIKA LABORATORIUM
Obowiązki:
- Wykonywanie analiz w żywności z wykorzystaniem chromatografii gazowej i cieczowej
- Wykonywanie analiz klasycznych w olejach i tłuszczach
- Wypełnianie bieżącej dokumentacji systemu zarządzania
- Obsługa urządzeń laboratoryjnych
Wymagania:
- wykształcenie wyższe kierunkowe: technologia żywności, chemia lub pokrewne chemia żywności,
- dokładność i rzetelność,
- samodzielność i dobra organizacja pracy,
- komunikatywność,
- mile widziana znajomość zasad funkcjonowania systemu zarządzania w laboratorium wg ISO 17025
Podanie wraz z CV (zawierającym dołączoną klauzulę o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych w procesie rekrutacji) proszę składać/przesyłać do:
Urszula Siekierko
Kierownik Laboratorium Badania Żywności i Środowiska
Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu
e-mail: urszula.siekierko@ibprs.pl
Dział Spraw Pracowniczych IBPRS
tel. +48 22 606 36 87
fax. +48 22 849 04 26
e-mail: kadry@ibprs.pl