tel. +48 22 606 36 00 ibprs@ibprs.pl
  • English

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy
Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu ul. Jubilerska 4 w Warszawie
Laboratorium Badania Żywności w Pracowni Analiz Instrumentalnych

zatrudni osobę na stanowisko

PRACOWNIKA LABORATORIUM

 

Obowiązki:

  • Wykonywanie analiz w żywności z wykorzystaniem chromatografii gazowej i cieczowej
  • Wykonywanie analiz klasycznych w olejach i tłuszczach
  • Wypełnianie bieżącej dokumentacji systemu zarządzania
  • Obsługa urządzeń laboratoryjnych

 

Wymagania:

  • wykształcenie wyższe kierunkowe: technologia żywności, chemia lub pokrewne chemia żywności,
  • dokładność i rzetelność,
  • samodzielność i dobra organizacja pracy,
  • komunikatywność,
  • mile widziana znajomość zasad funkcjonowania systemu zarządzania w laboratorium wg ISO 17025

 

Podanie wraz z CV (zawierającym dołączoną klauzulę o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych w procesie rekrutacji) proszę składać/przesyłać do:

Urszula Siekierko
Kierownik Laboratorium Badania Żywności i Środowiska
Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu
e-mail: urszula.siekierko@ibprs.pl

 

Dział Spraw Pracowniczych IBPRS
tel. +48 22 606 36 87
fax. +48 22 849 04 26
e-mail: kadry@ibprs.pl