Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Zakład Technologii Fermentacji
zatrudni osobę na stanowisko
S P E C J A L I S T A
Opis stanowiska:
Udział w realizacji prac badawczych oraz produkcji preparatów mikrobiologicznych w istniejącej i nowo powstającej linii technologicznej.
Oczekiwania:
- wykształcenie wyższe, w kierunku związanym z technologią żywności, biotechnologią, inżynierią lub chemią żywności,
- umiejętność pracy z mikroorganizmami,
- umiejętności inżynieryjno-techniczne,
- dobra organizacja pracy własnej,
- odpowiedzialność,
- zaangażowanie, rzetelność i dokładność w wykonywaniu zadań,
- systematyczność,
- umiejętność analitycznego myślenia i planowania badań,
- mile widziane doświadczenie zawodowe,
- umiejętność pracy w zespole,
Oferujemy:
- umowę o pracę
- dobrą lokalizację
- rozwój, szkolenia
- ubezpieczenie grupowe
- możliwość rozwoju zawodowego
Kontakt:
Zakład Technologii Fermentacji IBPRS
dr inż. Katarzyna Piasecka -Jóźwiak – p.o. kierownik Zakładu
tel. +48 22 606 36 56
katarzyna.piasecka@ibprs.pl
Dział Spraw Pracowniczych IBPRS
tel. +48 22 606 36 87
fax. +48 22 849 04 26
kadry@ibprs.pl