tel. +48 22 606 36 00 ibprs@ibprs.pl
  • English

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Zakład Technologii Fermentacji

zatrudni osobę na stanowisko

S P E C J A L I S T A

Opis stanowiska:

Udział w realizacji prac badawczych oraz produkcji preparatów mikrobiologicznych  w istniejącej i nowo powstającej linii technologicznej.

 

Oczekiwania:

  • wykształcenie wyższe, w kierunku związanym z technologią żywności, biotechnologią, inżynierią lub chemią żywności,
  • umiejętność pracy z mikroorganizmami,
  • umiejętności inżynieryjno-techniczne,
  • dobra organizacja pracy własnej,
  • odpowiedzialność,
  • zaangażowanie, rzetelność i dokładność w wykonywaniu zadań,
  • systematyczność,
  • umiejętność analitycznego myślenia i planowania badań,
  • mile widziane doświadczenie zawodowe,
  • umiejętność pracy w zespole,

 

Oferujemy:

  • umowę o pracę
  • dobrą lokalizację
  • rozwój, szkolenia
  • ubezpieczenie grupowe
  • możliwość rozwoju zawodowego

 

Kontakt:

Zakład Technologii Fermentacji IBPRS
dr inż. Katarzyna Piasecka -Jóźwiak – p.o. kierownik Zakładu
tel. +48 22 606 36 56
katarzyna.piasecka@ibprs.pl

 

Dział Spraw Pracowniczych IBPRS
tel. +48 22 606 36 87
fax. +48 22 849 04 26
kadry@ibprs.pl