PATENTY (aktualnie w mocy)
Sposób wytwarzania ekstraktu mieszanki ziołowej w proszku, Pat.219652.
Koncentraty obiadowe instant na bazie kaszy zbożowej i sposób ich wytwarzania, Pat.223781.
Suche produkty spożywcze na bazie wytłoków marchwiowych, Pat. 226527.
Sposób modyfikacji pyłku kwiatowego, Pat.226818.
Suche, dietetyczne koncentraty śniadań zbożowych instant, zwłaszcza wspomagających żywienie w anemii oraz sposób ich wytwarzania, Pat.227145.
Suche, dietetyczne koncentraty zup instant , zwłaszcza wspomagających żywienie w anemii oraz sposób ich wytwarzania, Pat.227147.
Sposób wytwarzania instantyzowanych granulek ziemniaczanych i ziemniaczanego koncentratu smakowego, Pat.225895.
Sposób jednoczesnego wytwarzania enzymatycznego modyfikatu i hydrolizatu skrobiowego, Pat.223112.
Sposób dekompozycji ziarn skrobi ziemniaczanej, Pat.223330.
Sposób wytwarzania mikrokapsułek tymolu, Pat.220336.
Kawa zbożowa z dodatkiem ziół, Pat.218168.
Sposób otrzymywania niskoscukrzonego syropu skrobiowego, Pat. 226526.
Suchy koncentrat pieczywa bezglutenowego, Pat.227168.
Sposób wytwarzania standaryzowanego suszu z gotowanych ziemniaków Pat.228787.
Sposób wytwarzania niekrystalizujących mas kajmakowych Pat.230734.
Sposób wytwarzania słodkiego mleka grochowego Pat.230755.
Sposób skojarzonego przetwarzania ziemniaków na skrobię i substrat ziemniaczany Pat.231887.
Sposób wytwarzania bejcy spożywczej do drewna Pat.232105.
Wysokobłonnikowe produkty granulowane instant i sposób ich wytwarzania Pat. 233114.
Sucha mieszanka zbożowo-strączkowa, Pat. 236287.
Pasta fasolowa instant, Pat. 236379.
ZGŁOSZENIA PATENTOWE
Sposób otrzymywania koncentratu prebiotycznego z nasion grochu, P.430981.
Sposób otrzymywania przyprawowego sosu grochowego. P. 430999.
Sposób otrzymywania uniwersalnego substratu białkowego z nasion grochu. P.431339.
Sposób rafinacji białkowo cukrowych ekstraktów roślinnych w systemie pozaukładowym P. 433121.
Sposób izolowania skrobi opornej P.434961.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zgoda Polityka prywatności