tel. +48 22 606 36 00 ibprs@ibprs.pl
  • English

PATENTY (aktualnie w mocy)

  1. Sposób wytwarzania ekstraktu mieszanki ziołowej w proszku, Pat.219652.
  2. Koncentraty obiadowe instant na bazie kaszy zbożowej i sposób ich wytwarzania, Pat.223781.
  3. Suche produkty spożywcze na bazie wytłoków marchwiowych, Pat. 226527.
  4. Sposób modyfikacji pyłku kwiatowego, Pat.226818.
  5. Suche, dietetyczne koncentraty śniadań zbożowych  instant, zwłaszcza wspomagających żywienie w anemii oraz sposób ich wytwarzania, Pat.227145.
  6. Suche, dietetyczne koncentraty zup instant , zwłaszcza wspomagających żywienie w anemii oraz sposób ich wytwarzania, Pat.227147.
  7. Sposób wytwarzania instantyzowanych granulek ziemniaczanych i ziemniaczanego koncentratu smakowego, Pat.225895.
  8. Sposób jednoczesnego wytwarzania enzymatycznego modyfikatu i hydrolizatu skrobiowego, Pat.223112.
  9. Sposób dekompozycji ziarn skrobi ziemniaczanej, Pat.223330.
  10. Sposób wytwarzania mikrokapsułek tymolu, Pat.220336.
  11. Kawa zbożowa z dodatkiem ziół, Pat.218168.
  12. Sposób otrzymywania niskoscukrzonego syropu skrobiowego, Pat. 226526.
  13. Suchy koncentrat pieczywa bezglutenowego, Pat.227168.
  14. Sposób wytwarzania standaryzowanego suszu z gotowanych ziemniaków Pat.228787.
  15. Sposób wytwarzania niekrystalizujących mas kajmakowych Pat.230734.
  16. Sposób wytwarzania słodkiego mleka grochowego Pat.230755.
  17. Sposób skojarzonego przetwarzania ziemniaków na skrobię i substrat ziemniaczany Pat.231887.
  18. Sposób wytwarzania bejcy spożywczej do drewna Pat.232105.
  19. Wysokobłonnikowe produkty granulowane instant i sposób ich wytwarzania Pat. 233114.
  20. Sucha mieszanka zbożowo-strączkowa, Pat. 236287.
  21. Pasta fasolowa instant, Pat. 236379.

ZGŁOSZENIA PATENTOWE

  1. Sposób otrzymywania koncentratu prebiotycznego z nasion grochu, P.430981.
  2. Sposób otrzymywania przyprawowego sosu grochowego. P. 430999.
  3. Sposób otrzymywania uniwersalnego substratu białkowego z nasion grochu. P.431339.
  4. Sposób rafinacji białkowo cukrowych ekstraktów roślinnych w systemie pozaukładowym  P. 433121.
  5. Sposób izolowania skrobi opornej P.434961.

Chcesz wiedzieć więcej?