PATENTY (aktualnie w mocy)
- Sposób wytwarzania ekstraktu mieszanki ziołowej w proszku, Pat.219652.
- Koncentraty obiadowe instant na bazie kaszy zbożowej i sposób ich wytwarzania, Pat.223781.
- Suche produkty spożywcze na bazie wytłoków marchwiowych, Pat. 226527.
- Sposób modyfikacji pyłku kwiatowego, Pat.226818.
- Suche, dietetyczne koncentraty śniadań zbożowych instant, zwłaszcza wspomagających żywienie w anemii oraz sposób ich wytwarzania, Pat.227145.
- Suche, dietetyczne koncentraty zup instant , zwłaszcza wspomagających żywienie w anemii oraz sposób ich wytwarzania, Pat.227147.
- Sposób wytwarzania instantyzowanych granulek ziemniaczanych i ziemniaczanego koncentratu smakowego, Pat.225895.
- Sposób jednoczesnego wytwarzania enzymatycznego modyfikatu i hydrolizatu skrobiowego, Pat.223112.
- Sposób dekompozycji ziarn skrobi ziemniaczanej, Pat.223330.
- Sposób wytwarzania mikrokapsułek tymolu, Pat.220336.
- Kawa zbożowa z dodatkiem ziół, Pat.218168.
- Sposób otrzymywania niskoscukrzonego syropu skrobiowego, Pat. 226526.
- Suchy koncentrat pieczywa bezglutenowego, Pat.227168.
- Sposób wytwarzania standaryzowanego suszu z gotowanych ziemniaków Pat.228787.
- Sposób wytwarzania niekrystalizujących mas kajmakowych Pat.230734.
- Sposób wytwarzania słodkiego mleka grochowego Pat.230755.
- Sposób skojarzonego przetwarzania ziemniaków na skrobię i substrat ziemniaczany Pat.231887.
- Sposób wytwarzania bejcy spożywczej do drewna Pat.232105.
- Wysokobłonnikowe produkty granulowane instant i sposób ich wytwarzania Pat. 233114.
- Sucha mieszanka zbożowo-strączkowa, Pat. 236287.
- Pasta fasolowa instant, Pat. 236379.
ZGŁOSZENIA PATENTOWE
- Sposób otrzymywania koncentratu prebiotycznego z nasion grochu, P.430981.
- Sposób otrzymywania przyprawowego sosu grochowego. P. 430999.
- Sposób otrzymywania uniwersalnego substratu białkowego z nasion grochu. P.431339.
- Sposób rafinacji białkowo cukrowych ekstraktów roślinnych w systemie pozaukładowym P. 433121.
- Sposób izolowania skrobi opornej P.434961.