tel. +48 22 606 36 00 ibprs@ibprs.pl
  • English
Optymalizacja technologii procesów przetwórstwa mięsa, mleka i produktów akwakultury z jednoczesnym wydłużeniem trwałości przechowalniczej. Opracowanie zbioru wytycznych w formie przewodnika dla producentów. Temat: Technologia produkcji ekologicznych wyrobów mięsnych z dodatkiem octu owocowego.

Optymalizacja technologii procesów przetwórstwa mięsa, mleka i produktów akwakultury z jednoczesnym wydłużeniem trwałości przechowalniczej. Opracowanie zbioru wytycznych w formie przewodnika dla producentów. Temat: Technologia produkcji ekologicznych wyrobów mięsnych z dodatkiem octu owocowego.

Rodzaj projektu:Projekt finansowany przez ministra rolnictwa ze środków budżetu Państwa Nazwa programu:Badania podstawowe na rzecz rolnictwa ekologicznego Nazwa projektu:„Optymalizacja technologii procesów przetwórstwa mięsa, mleka i produktów akwakultury z...
Przetwórstwo produktów roślinnych i zwierzęcych metodami ekologicznymi: Optymalizacja technologii procesów przetwórstwa mięsa, mleka i produktów akwakultury z jednoczesnym wydłużeniem trwałości przechowalniczej. Zastosowanie środowiskowych bakterii kwasu mlekowego do optymalizacji procesu produkcji ekologicznych twarogów

Przetwórstwo produktów roślinnych i zwierzęcych metodami ekologicznymi: Optymalizacja technologii procesów przetwórstwa mięsa, mleka i produktów akwakultury z jednoczesnym wydłużeniem trwałości przechowalniczej. Zastosowanie środowiskowych bakterii kwasu mlekowego do optymalizacji procesu produkcji ekologicznych twarogów

Rodzaj projektu:Projekt finansowany przez ministra rolnictwa ze środków budżetu Państwa Nazwa programu:badania podstawowe na rzecz rolnictwa ekologicznego Nazwa projektu:„Przetwórstwo produktów roślinnych i zwierzęcych metodami ekologicznymi: Optymalizacja technologii...