tel. +48 22 606 36 00 ibprs@ibprs.pl
  • English

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 73 nr 3-4

 

SPIS TREŚCI

 

Wpływ rodzaju zastosowanej wody do ekstrakcji herbatki ziołowej z szyszek chmielu (Lupuli strobili) na zawartość związków biologicznie aktywnych
Kałwa K., Wyrostek J.
Rozdział I

 

Skropliny z produkcji przetworów owocowych jako źródło związków zapachowych
Markowska J., Kalemba D., Polak E.
Rozdział II

 

Zmiany wielkości parametrów chemicznych oraz stopnia mikrobiologicznego zanieczyszczenia soku gęstego podczas jego składowania
Sumińska T., Kowalska M.
Rozdział III

 

Wpływ chlorku wapnia na jakość mięsa końskiego
Stanisławczyk R., Rudy M., Gil M.
Rozdział IV

 

Ocena zawartości związków biologicznie aktywnych oraz zawartość i skład olejku eterycznego w melisie lekarskiej (Melissa officinalis L.)
Kałwa K., Wyrostek J.
Rozdział V

 

Informacje dla autorów
Czytaj

 

Redakcja
Czytaj