tel. +48 22 606 36 00 ibprs@ibprs.pl
  • English

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 74 nr 2

 

SPIS TREŚCI

 

Struktura molekularna i krystaliczna D-mannitolu oraz jego stabilność termiczna
Blejwas I., Gołdyn M., Bartoszak-Adamska E.
Rozdział I

Ocena jakości serków grochowych otrzymywanych z wyizolowanych białek nasion grochu
Zając K., Zielonka R.
Rozdział II

Wpływ gotowania sous-vide w różnych warunkach temperatury i czasu na wydajność, teksturę i jakość organoleptyczną mięsa piersi indyczej
Polak E., Markowska J..
Rozdział III

Wysłodki buraczane wartościową paszą dla zwierząt
Sumińska T., Sierakowska M.
Rozdział IV

Analiza śladu wodnego przykładowych produktów rolno-spożywczych
Wróbel-Jędrzejewska M., Stęplewska U., Polak E.
Rozdział V

Informacje dla autorów
Czytaj

Redakcja
Czytaj