Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 74 nr 2
SPIS TREŚCI
Struktura molekularna i krystaliczna D-mannitolu oraz jego stabilność termiczna
Blejwas I., Gołdyn M., Bartoszak-Adamska E.
Rozdział I
Ocena jakości serków grochowych otrzymywanych z wyizolowanych białek nasion grochu
Zając K., Zielonka R.
Rozdział II
Wpływ gotowania sous-vide w różnych warunkach temperatury i czasu na wydajność, teksturę i jakość organoleptyczną mięsa piersi indyczej
Polak E., Markowska J..
Rozdział III
Wysłodki buraczane wartościową paszą dla zwierząt
Sumińska T., Sierakowska M.
Rozdział IV
Analiza śladu wodnego przykładowych produktów rolno-spożywczych
Wróbel-Jędrzejewska M., Stęplewska U., Polak E.
Rozdział V
Informacje dla autorów
Czytaj
Redakcja
Czytaj