tel. +48 22 606 36 00 ibprs@ibprs.pl
  • English

Archiwum

PNiTPRS 2018 nr 1

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 73 nr 1. W numerze m.in: 1. Ocena przydatności technologii wysokociśnieniowej do konserwowania mięsa. Studium przypadku; 2. Wpływ bakterii Lactobacillus plantarum oraz Lactobacillus rhamnosus na wyniki produkcyjne i parametry rzeźne kurcząt brojlerów. Cz. I; 3. Skropliny z produkcji koncentratu pomidorowego jako źródło związków zapachowych; 4. Bezpieczeństwo żywności w Unii Europejskiej na przykładzie mięsa i przetworów mięsnych

PNiTPRS 2017 nr 2

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 72 nr 2

PNiTPRS 2017 nr 3

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 72 nr 3

PNiTPRS 2017 nr 1

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 72 nr 1

PNiTPRS 2016 nr 4

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 71 nr 4

PNiTPRS 2016 nr 3

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 71 nr 3

PNiTPRS 2016 nr 2

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 71 nr 2

PNiTPRS 2016 nr 1

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 71 nr 1

PNiTPRS 2015 nr 4

Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. LXX nr 4