Archiwum
PNiTPRS 2018 nr 1
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 73 nr 1. W numerze m.in: 1. Ocena przydatności technologii wysokociśnieniowej do konserwowania mięsa. Studium przypadku; 2. Wpływ bakterii Lactobacillus plantarum oraz Lactobacillus rhamnosus na wyniki produkcyjne i parametry rzeźne kurcząt brojlerów. Cz. I; 3. Skropliny z produkcji koncentratu pomidorowego jako źródło związków zapachowych; 4. Bezpieczeństwo żywności w Unii Europejskiej na przykładzie mięsa i przetworów mięsnych
PNiTPRS 2017 nr 4
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 72 nr 4. W numerze: Wpływ metody obróbki cieplnej na zawartość podstawowych składników chemicznych w wybranych mięśniach wieprzowych; Wpływ wilgotności mieszanek na właściwości i teksturę eksrudatów kukurydzianych wzbogaconych w wytłoki lniane; Badania przechowalnicze liofilizatów szczepów bakterii fermentacji mlekowej stosowanych w produkcji biopreparatów do kiszenia pasz i probiotyków dla zwierząt. Część 2.
PNiTPRS 2017 nr 2
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 72 nr 2
PNiTPRS 2017 nr 3
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 72 nr 3
PNiTPRS 2017 nr 1
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 72 nr 1
PNiTPRS 2016 nr 4
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 71 nr 4
PNiTPRS 2016 nr 3
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 71 nr 3
PNiTPRS 2016 nr 2
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 71 nr 2
PNiTPRS 2016 nr 1
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego t. 71 nr 1